Skip to main content Skip to footer

Lasersnijden van buizen, kokers en profielen

Efficiënt buislasersnijden, voor diverse toepassingen.

Hollandsteel biedt naast het lasersnijden en plasmasnijden van platen ook de mogelijkheid om profielen, kokers en buizen te snijden met zowel de lasersnijder als de plasmasnijder.

Buislasersnijden biedt je de mogelijkheid om buizen en kokers op dezelfde manier te bewerken als plat materiaal. Dit betekent dat je net zo efficiënt en nauwkeurig buizen, kokers en profielen kunt snijden.Buislasersnijden wordt tegenwoordig breed toegepast in de productie van onderdelen voor uiteenlopende industrieën.

Wat is buislasersnijden?

Buislasersnijden is een eenvoudige manier om metalen profielen, buizen of kokers machinaal op maat te laten snijden of er uitsparingen in te maken.

Bij Hollandsteel doen we dit met onze CNC buislasersnijmachines en het proces is volledig geautomatiseerd. Dus het is sneller, betrouwbaarder en preciezer, zonder dat je zelf nog hoeft te boren en zagen.

Buislasersnijden van metaal door Hollandsteel

Onze geavanceerde CNC aangestuurde machines kunnen snel en effectief ronde buizen, vierkante en rechthoekige kokerprofielen en alle andere mogelijke profielen met hoge snijkwaliteit bewerken. Daarnaast kunnen we ook complexe uitsparingen, contouren realiseren.

We verwerken niet alleen hele grote productiebatches maar ook kleine aantallen, met dezelfde aandacht en precisie.

Onze jarenlange ervaring, state-of-the art machinepark en ons toegewijde team van vakmensen staan garant voor hoogwaardige laser snijservices.

Word klant en plaats je opdracht.

DURMA HD TC 60170

Laserbron: IPG Fiberlaserbron 2KW
Rotatie snijkop: NEE (2,5D)
Maximale wanddikte staal: 8 mm
Maximale wanddikte rvs: 4 mm
Maximale wanddikte aluminium: 6 mm
Min./max. doorsnede buis: Ø20 - 170 mm
Min./max. doorsnede vierkante koker: 20 x 20 - 120 x 120 mm
Min./max. doorsnede rechthoekige koker: 20 x 15 - 150 x 100 mm
Min./max. doorsnede L/C/U profielen: 20 x 20 - 120 x 120 mm
DURMA HD TC 60170

DURMA HD TC 60170 2.5D

Laserbron: IPG Fiberlaserbron 3KW
Rotatie snijkop: ± 45° (3D)
Maximale wanddikte staal: 10 mm
Maximale wanddikte rvs: 6 mm
Maximale wanddikte aluminium: 6 mm
Min./max. doorsnede buis: Ø20 - 170 mm
Min./max. doorsnede vierkante koker: 20 x 20 - 120 x 120 mm
Min./max. doorsnede rechthoekige koker: 20 x 15 - 150 x 100 mm
Min./max. doorsnede L/C/U profielen: 20 x 20 - 120 x 120 mm

Hollandsteel staat voor

Persoonlijke service

Heb je vragen, of heb je bepaalde ideeën en wil je die tegen ons aanhouden, we denken altijd mee. En als er in eerste instantie geen oplossing lijkt te zijn: we vinden altijd een weg. We staan dus altijd klaar voor ondersteuning en advies, vooraf en naderhand.

Snelle doorlooptijd

Bij Hollandsteel geen ellenlange wachttijden en moeilijk doenerij. Hollandsteel streeft naar snelle doorlooptijden en kan de machines 24 uur per dag laten draaien.

Spoed opdrachten

Soms heeft een opdracht gewoon spoed. Neem contact met ons op en we vinden altijd een weg!

Ons Klantportaal 24/7 beschikbaar en snel offerte

In het online klantportaal kun je je tekeningen 24/7 uploaden en het gewenste materiaal, de aantallen en de gewenste levertijd aangeven. Als je de offerte in het klantportaal goedkeurt, wordt jouw opdracht meteen in het systeem gezet. Liever persoonlijk contact, ook dat kan.

Ons portaal is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor het plaatsen van opdrachten en het ontvangen van een offerte.

Maatwerk en flexibiliteit

Hollandsteel begrijpt dat elke klant unieke eisen heeft. Wij denken en tekenen graag mee met klanten voor maatwerkoplossingen die voldoen aan specifieke ontwerpeisen.

Duurzaam en milieubewust

Bij Hollandsteel proberen we zo duurzaam en milieubewust mogelijk te zijn, met onze (energie)zuinige productieprocessen, onze zonnepanelen onze nachtshifts (onze machines draaien ’s nachts door).

Ook gebruiken wij recent ontwikkelde software voor het nesten, waardoor de hoeveelheid materiaalafval wordt teruggebracht. Al het materiaalafval wordt voor hergebruik afgevoerd waardoor onze voetafdruk op het milieu flink wordt verkleind.

Innovatief

Bij Hollandsteel zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om onze snijprocessen te verbeteren en te optimaliseren. Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, blijft Hollandsteel vooroplopen in de markt en bieden we altijd de nieuwste en meest effectieve snijoplossingen aan.

Kwaliteitsborging en certificeringen

Ons bedrijf is ISO NEN-EN 1090 gecertificeerd voor het snijden tot en met EXC4. Dit certificaat is het bewijs dat Hollandsteel aan alle gestelde eisen voldoet en de processen dusdanig beheerst dat je met vertrouwen al je NEN-EN 1090 constructiewerk aan ons kan uitbesteden.

Wij hebben strenge kwaliteitscontroleprocessen en het vermogen om aan de hoogste internationale normen te voldoen. Kwaliteit is geen claim, maar een bewezen feit bij Hollandsteel.

Bezorging tot aan de deur

Onze eigen vrachtwagens staan klaar om jouw order bij de voordeur af te leveren (of welke deur dan ook). Afleveradres buiten de Noordkop? Geen probleem, ook dan regelen we het transport.