Skip to main content Skip to footer

Onze machines hebben nooit rust. U wel!

Ook uw platen of buizen door ons laten snijden kanten/zetten en afbranden? Dat doen wij graag!

In een paar simpele stappen van order tot uw voordeur.

Meld je aan als klant

Bestellingen kunnen geplaatst worden als je bent aangemeld. Aanmelden kan via mail, via het formulier onder aan de pagina of u kunt ons of bellen.  

Plaats de bestelling in online klantportaal

In ons online klantenportaal kun je jouw tekeningen 24/7 uploaden en het gewenste materiaal, de aantallen en de gewenste levertijd aangeven.

Is de offerte akkoord die je binnen enkele minuten ontvangt?

Het systeem berekent binnen enkele minuten de prijs en stuurt direct een kant-en-klare offerte. Of het nu overdag, 's avonds of midden in de nacht is..
Als je de offerte in het klantportaal goedkeurt, wordt je opdracht meteen in het systeem gezet. Je krijgt dus snel duidelijkheid, snel een levertijd en altijd een volledig overzicht van de opdracht in je eigen online klantenomgeving

Dan gaan onze machines voor je aan de aan de slag

Als u de offerte heeft goedgekeurd gaan onze geavanceerder machines voor u aan de slag. Hollandsteel kan de machines 24 uur per dag laten draaien.

Inclusief bezorging, een normale service vinden wij

Dienstverlening stopt niet bij onze achterdeur. Daar staat namelijk onze eigen vrachtwagen klaar om jouw order bij je voordeur af te leveren (of welke deur dan ook). Afleveradres buiten de Noordkop? Geen probleem, ook dan regelen we het transport.

Liever persoonlijk contact?

Komt u er met het portaal niet uit, heeft u vragen of heeft u liever persoonlijk contact, geen probleem wij zijn ook persoonlijk, per telefoon of mail bereikbaar. 

Getting the job done

Meld je aan als klant

Hollandsteel kan de machines 24 uur per dag laten draaien. Als onze klant kun je op elk gewenst moment inloggen op ons online klantenportaal en je eigen tekeningen uploaden en het gewenste materiaal, de aantallen en de gewenste levertijd aangeven. Het systeem berekent binnen enkele minuten de prijs en stuurt je een kant-en-klare offerte. Of het nu overdag, ’s avonds of midden in de nacht is. Je hoeft nooit op je calculatie te wachten.

Tevreden met het aanbod? Eenmaal goedgekeurd wordt je opdracht meteen in het systeem gezet. Geen lange doorlooptijden dus. Het hele klantproces, van aanmelden, tot werkvoorbereiding, orderbeheer en facturatie gaat volledig automatisch. Je krijgt snel duidelijkheid, snelle levertijden en altijd een volledig overzicht van de opdracht in je eigen online klantenomgeving.

Vraag je inloggegevens aan

Wil je ook gebruik van ons online klantportaal, zodat je snel en eenvoudig prijzen kunt aanvragen en bestellingen plaatsen? Vul onderstaand formulier. Dan maken wij een account voor je aan en krijg je van ons een e-mail met je inloggegevens.

Klant worden?

.